domingo, 22 de marzo de 2015

Brotxe Gorjuss

Hola!!!
Després de moltíssimes setmanes sense publicar res estic ací altra vegada.
 He estat fent cosetes però encara que semble mentida no em dona temps a publicar-les, així que aniré mostrant-vos-les a poc a poc.

Esta vegada vos mostre un brotxe que tenia moltes ganes de fer amb la nineta gorjuss. Vaig utilitzar una cinta blava a conjunt amb el vestidet de la nineta, un llacet i un coret de "made with love".

Espere que vos agrade.


Besets!!!



4 comentarios:

  1. Aisssss quan m'alegre vore't un altra vegada per ací, segur que vas molt ocupada amb la feina a l'escola per el final del segon triimestre i amb les xiquetes però sé que estarás fent moltes coses boniques. El brotxe és una passada, mira que treballes bé amb les teles, qualsevol cosa que et proposes, t'ix de meravella. Un beset ben fort

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracies!!! sí que feia temps que no entrava per ací... a vore si quan passen les avaluacions puc mostrar més cosetes. Besets!!!!

      Eliminar
  2. Però com pots ser tan artista????? M'ha encantat TOOOOOT es una gracia!!!! Esta tot fet amb tanta elegància, tanta gràcia, i tot tot tan ideal!!!! No sé com tens temps per a tot però m'encanta de veres i enhorabona perquè es increïble lo que fas. Jo de major vuic ser com tu!!
    Agafe algunes idees, els àlbums i les polseres allò que més m’ha agradat. :)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. M'encanta el teu comentari!!! Amb valoracions com les teues em dona ganes de continuar fent cosetes. Moltes gracies!!!

      Eliminar