jueves, 6 de noviembre de 2014

Blanca amb Peca i Lino

Ja sabeu que a les classes dels xiquets menuts sol haver una o dos mascotes que els xiquets s'enduen uns dies a casa i després el tornen a l'escola amb alguna foto del xiquet amb la mascota i l'explicació de les activitats que han fet junts.
 A la meua filla Blanca de 2 anys li va tocar uns dies a les dues mascotes "Peca i Lino". En la carpeta havien assignat una cartolina per a cada xiquet/a per a que la omplirem amb fotos i la decorarem.
 Aquest va ser el resultat...

Per davant.

 Per darrere.

Per tal que es vega millor...





Varen ser uns dies molt divertits.

Fins la pròxima!!!

2 comentarios:

  1. Ja vaig poder comprovar un dia que la Blanca estava d' allò més contenta amb les seves mascotes a sa casa i segur que amb aquesta història que li has preparat, els ha tornat a l'escoleta amb una mica de tristessa però amb molta alegria per que tots els companys vegen el que han fet a sa casa. A més a més, aquest treball hem du molts bons records per què encara recorde quan la nostra mascota va pasar els nadals a la casa vostra i també li vas preparar uns fulls molts bonics a Noa. Eres una artista i sempre ho penses tot.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí, aquesta vegada també he volgut plasmar tot el que varem fer. La veritat que Blanca estava super contenta amb ells en casa.
      Lola també va ser molt volguda per Noa, encara guarde de record la cartolina decorada amb les fotos de lo que varem fer.
      Gracietes!!!

      Eliminar