lunes, 3 de noviembre de 2014

Mini-àlbum Isabella

És el primer mini-àlbum de bebé que he fet. Me l'ha demanat Lara, una companya de l'escola que està embarassada d'una xiqueta. La veritat que al principi no sabia molt per on començar però amb l'ajuda de les explicacions de Raquel Coscolla de Somnidscrap em vaig posar mans a l'obra.

Quan li'l vaig donar, la cara li va canviar
 i em vaig quedar convençuda que li va agradar...
...a vore si a vosaltres també.

La portada: és una llástima que no s'aprecie la textura del paper, ja que té un granulat que sembla tela. No sóc molt bona per a memoritzar les col.leccions dels papers, així que m'haureu de perdonar que no vos diga el nom.


El nom d'Isabella i de les paraules de dins de l'album estan fetes amb la màquina d'scrap per excel.lència que és la Cameo. He de dir que jo no la tinc, me les ha fet Raquel  i li estic molt agraida. A vore si en un temps puc fer-me amb una.


La part de dins de la portada té una butxaqueta on pot guardar en un sobre les ecografies de les revisions al ginecòleg.


En les pàgines següents tenim l'espai per a la foto del papà i de la mamà per separat.


A continuació a l'esquerra un espai per a una foto dels dos junts i a la dreta una de la mamà ja embarassada.


Al passar la pàgina tenim les dades que no volem oblidar del naixement d'Isabella. I a la dreta la típica foto del bebé en l'hospital amb el gorret posat.


Sempre es fan algunes fotos dels primers moments en casa i de l'habitació de la xiqueta que amb tanta il.lusió es prepara.


A continuació el primer bany també és un dels moments més fotografiats.


I a partir d'ací cada full està dedicat al compliment de cada mes. D'aquesta manera es veu l'evolució del creixement d'Isabella en el seu primer any de vida.


Peró no volia deixar de dedicar un espai per a que puguera posar una foto de la primera sonrisa social d'Isabella. La sonrisa social apareix al voltant de les 6 setmanes (pot ser abans o després), així que vaig pensar en fer una bujaqueta darrere del segon mes per tal que poder posar un tag on apegar darrere la foto.


Després la evolució mes a mes.






Per últim, un espai per a la foto dels papas amb Isabella i a la dreta (en l'interior de la contraportada) també he fet una bujaqueta amb un sobre per a posar altres fotos d'aquest primer any que no han tingut cabuda en les fulles.


Lara em va dir que volia tindre espai per a poder posar anotacions i explicacions de cada moment. Així que vaig pensar en fer-li targetetes per a que ella puguera anar posant una vegada les fotos estiguen apegades.
Pense que d'aquesta manera pot escriure les anotacions fora de l'album per tal de fer millor lletra. A més a més, si no ixen molt bé no hi ha problema perquè li n'he fet de sobra per tal que puga rectificar.


Hi ha unes que són per a escriure i altres per a decorar cantonets i laterals en funció de la ubicació de la fotografia.

Espere que vos haja agradat, jo m'he quedat molt satisfeta amb l'experiència d'aquest primer àlbum.
Molts besets!!!


8 comentarios:

  1. Quina meravella d'àlbum has fet... Molt complet amb tots eixos tags/targetes de més per a les anotaciones. M'agrada molt el disseny i la col•lecció de papers de Daika que has utilitzat. Enhorabona de nou per el teu treball.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Moltes gràcies!!! Je je, tu sí que saps els noms del papers, jo soc un desastre per a memoritzar els diferents papers. Els vostres comentaris fan que em quede satisfeta.
      Besets

      Eliminar
  2. Poques orientacions i explicacions puc donar-te, que ets tota una artista!! La colecció de papers és tan bonica que fa molt més fácil i senzill per l' álbum. T'ha quedat molt dolcet i, a més a més, m'agrada molt la idea que has tingut de preparar totes les etiquetes per escriure tot allò que vullguin recordar i ho decoren. Enhorabona pel resultat. Besets

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sobretot gracies a les teues orientacions i tutorial en directe de la Bind-it-all. jiji...
      Besets!!!

      Eliminar
  3. Te ha quedado precioso,me encanta,estas hecha una artista.....Enhorabuena!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Muchas gracias!!! Poco a poco, ya sabes, a ratitos pero al final lo terminé... Besitos!!!

      Eliminar
  4. Aii!! m'agrada molt el álbum. Els papers son una monaeta però la idea de que ells també puguen decorar encara m'agrada més, així poden ser partíceps de la confecció de l'álbum.
    Enhorabona :)

    ResponderEliminar
  5. Teresa gràcies, pense que alguns detalls queden més monos posant-los un poc damunt de les fotos, per això vaig pensar en donar-li'ls. Besets!!!

    ResponderEliminar