domingo, 12 de octubre de 2014

Aniversari de Blanca 2 anys

Porte alguns dies sense fer cap entrada i és que estava preparant el 2n aniversari de la meua peque Blanca com vos havia comentat anteriorment. 

Després de pensar en varies temàtiques i valorar en allò que volia fer, vaig decidir orientar la celebració cap a un estil dolcet.  Blanca encara és menuda i de segur que a l'any que ve o l'altre ella mateixa em dirà algun personatge cap a on orientar la celebració.

Vaig provar varies combinacions de colors i al final em vaig decidir pel rosa amb el daurat. Crec que queda molt dolç a la vegada que elegant. 

A vore si a vosaltres també vos agrada...

En primer lloc, vaig voler avisar de l'aniversari als amiguets de l'escoleta. Normalment la mestra posa una anotació a l'agenda per a informar als pares que hi haurà celebració al dia següent i que no porten esmorzar. Aleshores vaig pensar en fer un punt de llibre per a cada xiquet informant de la celebració. 

Així va quedar...


La par de davant té una corona de goma-eva de purpurina i dos etiquetes penjades amb un filet. Una etiqueta és una estrela que vaig deixar fixa a la base, l'altra és un coret mòbil que per una part vaig posar els anys que complia i darrere una papallona.


A la banda de darrere del punt de llibre estan estos dos textos informatius.

En vaig fer 24, 19 per als xiquets i la resta de record per a les mestres.

Ara anem a la celebració

Com totes les celebracions cal convidar primerament amb una invitació.

El sobre

La targeta


La part de dins continua el text com un conte...

En dia de l'aniversari

Vaig fer una taula dolça on combinava la decoració d'elements d'scrap i de reposteria.


Així va quedar el raconet...


Dos centres de vidre amb arena de la platja i purpurina on vaig clavar els palets de coronetes de goma-eva de purpurina i molinets de vent de paper.


El banderí sencillet però crec que no calia més...



Un gorret que vaig fer amb cartolina, tela i cinta.


 Va quedar molt dolcet...


El detall del llaç.


Un pot de vidre amb palletes de color rosa i blanc. Amb una cinta vichy i una etiqueta amb el nom de Blanca i una corona.

I ara ja anem amb la reposteria...

Les galetes:

Decorades amb fondant, purpurina comestible i perletes de caramel





Les cup-cakes:

Decorades amb xocolate rosa, papallona de fondant, perles de caramel i purpurina comestible.




I no pot faltar el pastís...


Al final va resultar molt sencillet, eixa era la meua intenció i em vaig quedar satisfeta amb el resultat.

Espere que a vosaltres també vos agrade.

Besets!!!

4 comentarios:

  1. Quina festa d'aniversari més treballada, tornaria a ser menuda per tindre'n una així! Els punts de llibre són molta idea, encara tinc el que vas fer per a l'aniversari de Noa, un detall molt bonic!! I de la festa que he de dir... que eres una artista i tens unes mans que qualsevol cosa ja siga scrap, costura, repostería.... t'ix de meravella. Enhorabona!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No podia deixar de fer el punt de llibre per a l'escoleta de Blanca...en aquesta ocasió també n'he fet de sobra per a les mestres. Crec que es va agradar molt...una llàstima que no estigues tu allí ara.
      Gracietes pel teu seguiment del meu blog.
      Besets!!!

      Eliminar
  2. Al.lucinant en colors, eres tot terreny, jijijiji. Fàs de tot amb un gust exquisit, cuides cada detall i el resultat és meravellós i perfecte. La més sincera enhorabona, Clara.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estic a punt de plorar amb aquest comentari... moltes gracies per la teua valoració...és reconfortant que em digau estes coses.
      Molts besets!!!

      Eliminar