lunes, 12 de enero de 2015

Teatre per a pastís d'aniversari

 Amb aquesta entrada crec que vaig a sorprendre-vos...jijiji...

En esta ocasió em varen demanar un pastís amb el tema "teatre". Després de pegar-li varies voltes a la idea no em veia capaç de fer amb fondant un teatre en condicions i vaig pensar en fer-lo de cartró, tela, cordó, suro, fusta,... aleshores em vaig posar mans a l'obra.

Amb una caixa de sabates menudeta (de la meua filla de 2 anys) folrada de paper que imita la fusta vaig fer l'escenari, les cortines amb cinta ampla de raso, la maleta amb un troç de suro, la banqueta amb pals de polo, els escalons amb suro, i tot decorat amb cordons daurats.

Crec que va quedar amb un tamany ideal per a posar damunt del pastís que la xica que m'ho va encomanar havia de fer. 

Pense que fer-ho amb aquest tipus de material permet després conservar-lo. Anna és una xiqueta que li agrada molt el teatre i podrà guardar-se'l de record o com a decoració a la seua habitació.



Vistes dels laterals.


Vista des de dalt.


Vaig elegir fer el nom i el nombre d'anys de la xiqueta amb aquest tipus de lletra negra amb fondo daurat que simul.la les llums que solen tindre els cartells de cabaret.


Espere que vos agrade.

Besets!!!

4 comentarios:

  1. Com sempre espectacular!! Sempre trobes els materials més adhients per a cada ocasió. Segur que la xiqueta estava molt contenta. Enhorabona

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. jiji, no sé dir que no a res... m'encanten els reptes.
      Supose que va quedar contenta.
      Gracietes i besets!!!

      Eliminar
  2. Ala!!! m'encanta!!! és molt original :)

    ResponderEliminar
  3. Gràcies!!! En estos projectes ho passe un poc mal quan he de començar, una vegada encarrilada la feina vaig animant-me...jeje

    ResponderEliminar